Зеленський збирав Ставку: говорили про «вагнерівців», зернову угоду та роботу ТЦК

Читать на русском
Президент провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Учасники засідання обговорили широке коло питань – від захисту українських портів до перевірки роботи військкоматів.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 21 липня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

Учасники засідання обговорили широке коло питань – від захисту українських портів до перевірки роботи ТЦК СП (колишніх військкоматів).

Зеленський доручив головному ВСУ Залужному, командувачу ВМС Неїжпапі та міністру інфраструктури Кубракову підготувати комплекс дій для продовження роботи «зернового коридору». МЗС – напрацювати аналогічні дипломатичні кроки.

Також на Ставці проаналізували ситуацію на фронті та дії бойовиків ПВК «Вагнер» на території Білорусі.

«Глибока аналітична доповідь усіх наших досліджень за задумами супротивника на коротку та тривалу перспективу. Також – постачання, логістика, виробництво... Північний кордон. Тримаємо під пильним контролем діяльність найманців у Білорусі. Доповіді ГУР МО, СЗР, ДПСУ», – розповів президент.

Крім того, продовжується комплексна перевірка роботи ТЦК. Учасники Ставки заслухали проміжний звіт, до кінця місяця очікуються результати інспекції.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський озвучив позицію України щодо зернової оборудки.

Він також прокоментував обстріли Одеси та Миколаєва, заявивши, що росія й далі намагається зруйнувати життя нашої країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: