Атака на зерновий термінал на Одещині: фото наслідків

Читать на русском

Внаслідок атаки на зерносховища на Одещині виникла пожежа на площі понад 200 кв. м, знищено сільськогосподарську та рятувальну техніку, а також 120 тонн зерна. Фото наслідків.
Фото: ЮК Південь

Внаслідок ракетної атаки рф на зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств Одеської області виникла пожежа на площі понад 200 кв. м. Також знищено техніку рятувальників.

Фото наслідків атаки оприлюднили ДСНС та ОК «Південь».

«Одещина. Знищуючи нашу техніку ворог вкотре нагадує про те, що норми міжнародного права, якими рятувальники захищені від атак під час своєї роботи, для нього не мають ніякої ваги і поваги. Повторний ракетний удар залишив особовий склад без двох пожежних машин. Нова автоцистерна навряд чи підлягає відновленню і у такому стані вже точно нікому не допоможе. На щастя, рятувальники не постраждали», – повідомив голова ДСНС Сергій Крук.

В ОК «Південь» зазначили, що у зерносховища влучили дві ракети, після чого спалахнула пожежа. Під час її гасіння ще одна ракета влучила у те ж підприємство, пошкодивши сільськогосподарську та рятувальну техніку.

Нагадаємо, в результаті атаки знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Двоє співробітників підприємства отримали поранення.

У порту Чорноморськ Одеської області внаслідок обстрілів 18 та 19 липня було знищено ще 60 тисяч тонн українського зерна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: