ВАКС продовжив розслідування справи прокурорів із Дніпра

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав клопотання детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у справі.

Вищий антикорупційний суд продовжив до 19 листопада строк розслідування справи за підозрою адвоката Олексія Педуса у підбуренні до дачі хабаря обвинуваченого, а також заступника керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області Станіслава Батрака та прокурора цієї прокуратура Сорі Саване у створенні штучних доказів обвинувачення та притягненні до кримінальної відповідальності невинної особи.

Таке рішення 18 липня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання задовольнити. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №42023000000000347 від 06.03.2023 за підозрою (Олексія Педуса, Станіслава Батрака та Сорі Саване – ред.) до шести місяців, тобто до 19.11.2023», – ідеться в рішенні.

Як відомо, НАБУ і САП повідомили про підозру у створенні штучних доказів обвинувачення та притягнення до кримінальної відповідальності невинної особи заступнику керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області Станіславу Батраку та прокурору цієї ж прокуратури.

Нагадаємо, антикорупційні органи викрили адвоката Олексія Педуса, який підбурив особу надати йому неправомірну вигоду нібито за вирішення питання з прокурорами Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровщини. У цій же справі детективи і прокурори встановили нові обставини вчинення правопорушення про притягнення до відповідальності невинної особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: