Ракетні атаки рф: президент доручив військовим посилити захист портової інфраструктури

Читать на русском
Зеленський доручив військовим посилити захист громадян та портової інфраструктури, а МЗС активізувати роботу з партнерами для тиску на рф та продовження зернової угоди.
Слово і діло

Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо нічних ракетних ударів росії. За його підсумками він доручив військовим посилити захист громадян та портової інфраструктури, а Міністерству закордонних справ активізувати роботу з союзниками для тиску на рф та продовження зернової угоди.

Він розповів про це у Telegram.

«Російські терористи абсолютно свідомо цілили в інфраструктуру зернової угоди, і кожна російська ракета – це удар не лише по Україні, а й по всіх у світі, хто прагне нормального й безпечного життя. Віцепрем’єр Кубраков і міністр Клименко поінформували про наслідки ударів. Також були доповіді Головкома Залужного та командувача ВПС Олещука. Військовим дав доручення посилити захист людей і портової інфраструктури, а МЗС – активізувати контакти з партнерами для збільшення тиску на державу-терориста та продовження нормального експорту українського зерна», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, цієї ночі росія влаштувала масовану атаку ракетами та дронами. Основний удар припав на Одеську область: там пошкоджено портову інфраструктуру, промисловий об'єкт, склади та житлові будинки, є поранені.

Крім того, минулої ночі росія також атакувала південні області та їхню портову інфраструктуру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: