Експорт зерна та безпека портів: Зеленський провів чергове засідання Ставки

Читать на русском
У вівторок, 18 липня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.
president.gov.ua

У вівторок, 18 липня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це йдеться у його Telegram-каналі.

Він зазначає, що питання номер один на сьогоднішній Ставці – морський експорт зерна та безпека портів.

«Доповідали віцепрем’єр Кубраков, командувач ВМС Неїжпапа – логістика постачання та захист узбережного регіону. Були доповіді міністра Клименка та голови Держспецзв’язку Щиголя про боротьбу з ворожими БПЛА. ГУР, СЗР, СБУ – про плани противника», – йдеться в повідомленні.

Також на Ставці заслухали ситуацію на полі бою від командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського. Міністр Резніков та командувач Сил логістики Гуляк своєю чергою доповіли про динаміку постачання снарядів.

Нагадаємо, вчора, 17 липня, у Кремлі офіційно заявили, що відмовляються продовжувати зернову угоду. Про намір домагатися продовження угоди заявили президент Туреччини Реджеп Ердоган та генсек ООН Антоніу Гутерріш.

Зеленський надіслав офіційні листи Ердогану та Гутеррішу із пропозицією продовжити роботу Чорноморської зернової ініціативи або її аналога у тристоронньому форматі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: