«Ми не Amazon»: міністр оборони Британії відреагував на критику Зеленського

Читать на русском
Воллес заявив, що союзники хотіли б бачити більше подяки від України за допомогу у війні проти росії.
Фото: Reuters

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що союзники хотіли б бачити більше подяки від України за допомогу у війні проти росії.

Так урядовець відреагував на нещодавні заяви президента Володимира Зеленського щодо перспектив України в НАТО. Слова Воллеса цитує The Guardian.

«Хороші, але могли бути ідеальними»: Зеленський прокоментував результати саміту НАТОЗеленський пом'якшив свою критику і назвав результати саміту НАТО хорошими для України, але зазначив, що вони могли бути ідеальними.

За його словами, українці нібито так поспішають отримати допомогу, що далеко не завжди встигають подякувати партнерам за підтримку.

«Подобається нам це чи ні, але люди хочуть бачити трохи подяки. Іноді ви просите країни відмовитися від власних запасів зброї. Знаєте, ми ж не Amazon. Я сказав це минулого року, коли проїхав 11 годин, щоб одержати список озброєння від України», – сказав Воллес.

При цьому глава Міноборони зазначив, що розуміє, що Зеленський у своїй заяві звертався більше до власного народу, а не до країн Заходу.

Нагадаємо, вчора Зеленський розкритикував НАТО за відсутність конкретики щодо членства України.

За даними ЗМІ, заява Зеленського «викликала подив» в учасників саміту у Вільнюсі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: