У розвідці розповіли, чи перекидають «вагнерівців» на Білорусь після бунту Пригожина

Читать на русском
Станом на понеділок, 26 червня, у розвідників немає інформації, що найманці ПВК Вагнера перегруповуються та переходять на Білорусь.
Укрінформ

Станом на понеділок, 26 червня, у розвідників немає інформації, що найманці ПВК «Вагнера» перегруповуються та переходять на Білорусь.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в етері телемарафону.

Хроніка одноденного заколоту Пригожина: що це булоСпроба військового перевороту відбулася у росії 24 червня. Що говорять фактчекери та аналітики про одноденний бунт Пригожина – у матеріалі Слово і діло.

За його словами, наразі «вагнерівці» не перегруповуються та не переходять на Білорусь. Проте для остаточних висновків слід ще трохи почекати.

«Стосовно Білорусі, давайте почекаємо. Наразі немає інформації про те, що справді системно ПВК «Вагнера» перегруповується і переходить на Білорусь. Це політичні заяви», – зазначив Юсов.

Речник додав, що Лукашенко вдало використав ситуацію у своїх інтересах, адже «він свої ставки підняв і позицію покращив».

Нагадаємо, колишній голова Генерального штабу Великої Британії генерал Річард Даннатт заявив, що Україна має остерігатися можливого нападу «вагнерівців» на Київ, після того, як ватажок Євгеній Пригожин виїхав у Білорусь.

Додамо, що Пригожин досі перебуває під слідством у справі про заколот попри те, що її мали закрити відразу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: