Москва ізольована та готується до облоги – ГУР

Читать на русском
За даними розвідки, влада країни-окупанта стягує до Москви всю військову техніку, яка досі залишалася в резерві та прикордонних регіонах.
Фото: росЗМІ

У зв'язку з демаршем ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина у низці регіонів оголошено режим контртерористичної операції, а у Москві рашисти готуються до облоги.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони України.

«Щодо зради президент глибоко помилився»: Пригожин відповів на заяву путінаГлава ПВК Вагнер Євген Пригожин заявив, що путін помилився щодо зради батьківщині та ніхто з його бійців не прийде з повинною.

У розвідці зазначили, що силові структури країни-окупанта набули широких повноважень у регіонах, в яких оголошено режим КТО. Вони, серед іншого, можуть прослуховувати будь-які розмови та перевіряти листування, проводити затримання та обшуки без додаткових погоджень, а також відключати всі види зв'язку.

При цьому столицю рашистів було фактично ізольовано силами поліцейських та військових підрозділів.

«На кожному перехресті та на виїзді з міста знаходяться посилені патрулі. Містом рухається велика кількість автобусів без номерів та розпізнавальних знаків із озброєними людьми всередині. Зупинено рух міжрегіонального пасажирського транспорту», – йдеться у повідомленні.

Крім того, влада рф призупинила вантажні та поштові перевезення, а також зупинила рух цивільного та службового транспорту по федеральній автомобільній трасі М4. На всіх з'їздах із траси виставлені озброєні блок-пости.

«У Москву стягують всю військову техніку, яка досі залишалася в резерві та прикордонних регіонах», - уточнили в ГУР.

Нагадаємо, що ЗМІ раніше заявляли, що путін у суботу, 24 червня, екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт Євгена Пригожина. Російська влада спростовує це.

За даними пропагандистських ЗМІ, путін планує ліквідувати Пригожина та пообіцяти амністію «вагнерівцям».

Тим часом, перша доба заколоту Євгена Пригожина та його злочинного військового угруповання «Вагнер» проти злочинного режиму путіна та військово-політичного керівництва росії в особі Шойгу та Герасимова продовжуються. Що відомо про заколот Пригожина в росії - читайте в огляді «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: