Російські банки різко підвищили курс долара та євро на тлі бунту Пригожина – росЗМІ

Читать на русском
На тлі бунту Пригожина російські банки різко підвищують курси валют: у більшості вартість долара вже перевищує 90 рублів, а євро – 100 рублів.
Ілюстративнефото: Еспресо

У суботу, 24 червня, на тлі бунту Пригожина російські банки різко підвищують курси валют: у більшості вартість долара вже перевищує 90 рублів, а євро – 100 рублів.

Про це повідомляє російське прокремлівське видання «РИА Новости».

Зазначається, що найвищий курс пропонує Росбанк: долар можна придбати за 105 рублів, євро – за 115 рублів, а продати - за 76,17 рубля і 82,97 рубля, відповідно.

Водночас, у Газпромбанку можна придбати долар за 97,3 рубля, євро - 104,3 рубля, Сбербанку - 94,57 і 104,19 рубля, відповідно.

Промсвязьбанк поки пропонує найвигідніші курси, де за долар потрібно заплатити 84,87 рубля, а за євро - 93,06.

Нагадаємо, у суботу, 24 червня, президент російської федерації володимир путін заявив про «внутрішню зраду» та віддав наказ Збройним силам зупинити «заколот». Тим часом стало відомо, що «вагнерівці» взяли під контроль усі військові об'єкти у Воронежі.

Додамо, увечері 23 червня Пригожин звинуватив військових країни-окупанта рф у завданні удару по тиловому табору найманців. Згодом він оголосив «похід» до Ростова-на-Дону, щоб «розібратися з беззаконням в армії» та Шойгу.

У ГУР та Офісі президента прокоментували події в росії та бунт Пригожина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: