Путін може втратити владу, наступна доба буде вирішальна – CNN

Читать на русском
Президент рф володимир путін ризикує втратити владу, через бунт вагнерівців. Наступні 24 години мають вирішальне значення.
Укрінформ

Президент рф володимир путін ризикує втратити владу, через бунт «вагнерівців». Наступні 24 години мають вирішальне значення.

Про це повідомляє CNN.

Як невдачі у війнах сприяли зміні влади в росіїЯкі події сприяли зміні влади у росії у різні періоди історії – на інфографіці від Слово і діло.

За їхніми словами, російський президент зіткнувся з найсерйознішою загрозою своїй владі за всі 23 роки керування.

У CNN кажуть, що це було і неминуче, і неможливо. Неминучим, оскільки неправильне з точки зору менеджменту ведення війни означало, що тільки така однорідно закрита і несприйнятлива до критики система, як Кремль, може пережити таку жахливу авантюру. А неможливо, оскільки критики путіна просто зникають.

Також зазначають, що путіна настільки звикли вважати «майстерним тактиком», що перші заяви Євгенія Пригожина розцінювались як спроба президента рф тримати в напрузі своїх генералів. Можливо, Пригожин мріяв, що зможе підштовхнути російського диктатора до зміни керівництва Міністерства оборони рф. Але звернення путіна в суботу знищило цю перспективу.

«Тепер перед російською елітою стоїть екзистенційний вибір – між режимом президента, що хитається, і темним, найманим Франкенштейном, якого вона створила для виконання брудної роботи, і який обернувся проти своїх господарів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах повідомили, що путін екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт. Російська влада спростовує це.

Наразі у низці регіонів рф оголошено режим контртерористичної операції, а у Москві готуються до облоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: