Латвія припиняє видачу віз росіянам та посилює охорону кордону з рф

Читать на русском
У суботу, 24 червня, Латвія припинила видавати росіянам гуманітарні або будь-яких інші візи через бунт вагнерівців. Країна також посилює охорону кордону з рф.
Getty Image

У суботу, 24 червня, Латвія припинила видавати росіянам гуманітарні або будь-яких інші візи через бунт «вагнерівців». Країна також посилює охорону кордону з рф.

Про це повідомляє президент Латвії Едгарса Рінкевичса у Twitter.

Заколот у росії: які об'єкти вже під контролем вагнерівців та як протидіють регіониОгляд усього, що відомо на цей час про захоплені вагнерівцями об'єкти на території росії, а також повний перелік заходів, ужитих режимом путіна, з протидії Пригожину та його бойвикам.

Відомо, що рішення прийняли сьогодні, 24 червня, у зв'язку з нестабільною військовою ситуацією у російські федерації. Також в країні вирішили не змінювати обмеження на перетин кордону, які діють для громадян росії з 19 вересня 2022 року.

«Латвія, Естонія і Литва скоординовано охороняють кордони з росією і Білоруссю та за необхідності ухвалюватимуться спільні рішення», – зазначив Рінкевичс.

Також відомо, що президент Польщі Анджей Дуда сьогодні перевів армію в стан підвищеної бойової готовності через бунт голова ПВК «Вагнер» Євгенія Пригожина в росії.

Водночас високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах повідомили, що путін екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт. Російська влада спростовує це.

Наразі у низці регіонів рф оголошено режим контртерористичної операції, а у Москві готуються до облоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: