Підрив Каховської ГЕС: кількість зниклих безвісти знову зросла

Читать на русском
Внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС вважаються зниклими безвісти 35 людей, серед них є діти.
Укрінформ

Внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС вважаються зниклими безвісти 35 людей, серед них є діти.

Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомляє у Телеграмі.

Згідно з даними МВС, у Херсонській області 35 осіб вважаються безвісти зниклими, з них - 7 дітей. Крім того, загинули 5 осіб.

Каховська ГЕС та Запорізька АЕС: небезпечні ознаки підготовки росії до терактуЯкими були ознаки підготовки теракту на Каховській гідроелектростанції і чи є аналогічна загроза Запорізькій АЕС.

У Херсонській області станом на 13:00 11 квітня підтоплено 46 населених пунктів, з них 32 - на підконтрольній Україні території, 14 - на тимчасово окупованій. Евакуйовано 2718 осіб, з них 190 дітей.

У Миколаївській області підтоплено 31 населений пункт. Евакуйовано 982 особи, серед яких 167 дітей. Одна людина загинула.

Нагадаємо, після підриву росіянами греблі Каховської ГЕС 6 червня вода затопила частину Херсонської області. Найбільше постраждали населені пункти, що знаходяться у прибережній зоні Дніпра.

Раніше стала відома орієнтовна сума збитків після підриву Каховської ГЕС.

Також ми повідомляли, що рівень води в Каховському водосховищі продовжує знижуватись - за добу він зменшився на метр і зараз у районі Нікополя становить 9 м 35 см. Також на ділянках Дніпра, які живлять водою Північно-Кримський канал, з’явилися сліди обміління.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: