У МВС назвали оновлену кількість безвісти зниклих внаслідок підриву Каховської ГЕС

Читать на русском
У Херсонській області загалом вже підтоплено 47 населених пунктів, з яких 33 – на деокупованій території України та ще 31 - у Миколаївській області.
Укрінформ

Після катастрофи на Каховській ГЕС у Херсонській області загалом вже підтоплено 47 населених пунктів, з яких 33 – на деокупованій території України та ще 31 - у Миколаївській області. Відомо, що внаслідок цього загинуло вже 5 людей, безвісти зниклими вважаються 27 осіб.

Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомляє у Телеграмі.

«Станом на 12:00 на Херсонщині фактично підтоплено 47 населених пунктів, із них: 33 (3815 будинків) – на підконтрольній Україні території, 14 – на тимчасово окупованій. Евакуйовано 2620 осіб. Загинуло 4 людей. Травмовано внаслідок обстрілу під час евакуаційних заходів – 11», - наголосив міністр.

Каховська ГЕС та Запорізька АЕС: небезпечні ознаки підготовки росії до терактуЯкими були ознаки підготовки теракту на Каховській гідроелектростанції і чи є аналогічна загроза Запорізькій АЕС.

Клименко зазначив, що станом на 12:55 безвісти зниклими вважаються 27 осіб.

Він зазначив, що наразі у Миколаївській області підтоплено 31 населений пункт. Згідно з його словами, було евакуйовано 936 осіб, 1 людина загинула.

Також Клименко звернув увагу, що на Дніпропетровщині відсутнє водопостачання у понад 89 тис. абонентів у 26 населених пунктах.

«Намагаємося продовжувати евакуаційні заходи, але ворог нещадно обстрілює. Працюємо заради життя та безпеки людей», - додав міністр.

Нагадаємо, що до лікарні окупованих Олешок Херсонської області продовжують надходити тіла потонулих мешканців. Наразі відомо про дев'ятьох загиблих цивільних.

Раніше ми повідомляли, що станом на суботу, 10 червня, у Херсонській області рівень води після підриву росіянами Каховської ГЕС продовжує поступово падати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: