У ГУР назвали причину видачі Трубіцину листа для безперешкодного виїзду з України

Читать на русском
Представник розвідувального відомства підтвердив факт існування листа та заявив, що він був виданий на прохання іншої структури.
Владислав Трубіцин. Фото: Facebook

У Головному управлінні розвідки пояснили, чому депутат Київради Владислав Трубіцин отримав листа з підписом Кирила Буданова, який дозволив йому залишити Україну.

Коментар представника ГУР Андрія Юсова опублікував портал «Радіо Свобода».

Трубіцина раніше вже притягали до кримінальної відповідальності - журналістРаніше Трубіцин підробив посвідчення інспектора енергонагляду і з'явився з фіктивними перевірками на два ринки в місті Ізюм.

Юсов підтвердив факт існування листа і заявив, що він був виданий «на прохання іншої структури».

«Такий лист був виданий на прохання іншої структури складової сектору сил безпеки та оборони України в рамках міжвідомчої взаємодії з цією структурою та на їхнє офіційне звернення», – заявив Юсов.

Представник ГУР додав, що зараз він не може назвати цю структуру.

«Можливо, дана інформація буде оприлюднена пізніше», - резюмував Юсов.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Трубіцин зміг перетнути державний кордон України на підставі листа від голови ГУР Кирила Буданова.

Депутата звинувачують у організації корупційної схеми. За версією слідства, Трубіцин у змові з наближеними особами та посадовими особами комунальних підприємств організували схему, в рамках якої отримували від підприємців неправомірну вигоду за розміщення МАФів.

Раніше повідомлялося, що САП просить оголосити Трубіцина у розшук, а його заставу – стягнути до бюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: