САП скерувала до суду справу депутата Київради Трубіцина

Читать на русском
Антикорупційний прокурор скерував до ВАКС обвинувальний акт стосовно чинного депутата столиці та інших осіб у хабарній справі.
Владислав Трубіцин

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт стосовно депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина та ще п'яти осіб у справі про одержання 1,39 млн грн неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурором САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у справі стосовно депутата Київської міської ради (голови однієї з постійних комісій Київради), його помічника, директора КП, двох заступників директорів КП, а також наближеної до депутата особи, обвинувачених в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди. На сьогодні матеріали кримінального провадження скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті», – інформує прокуратура.

За версією обвинувачення, депутат Київради у змові з наближеними особами та посадовцями комунальних підприємств організували корупційну схему, в рамках якої одержували від підприємців неправомірну вигоду за розміщення МАФів. Попри те, що право на розміщення таких точок надавалося за результатами відкритих торгів, їх потенційних учасників інформували, що перемогу можуть отримати лише наперед визначені компанії, за винагороду.

Нагадаємо, «Слово і діло» повідомляло, що НАБУ і САП викрили на одержанні неправомірної вигоди депутата Київради Владислава Трубіцина та його помічника. Пізніше в НАБУ повідомили деталі справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: