Україна більше не боїться ядерних погроз росії – Зеленський

Читать на русском
Зеленський сказав, що Україна більше не боїться погроз росії, пов'язаних із ядерною зброєю. Такий шантаж – це майже єдиний варіант для рф.
TT News Agency

Україна більше не боїться погроз росії, пов'язаних із ядерною зброєю. Перекидання такої зброї в Білорусь також є не більш ніж політичним прийомом.

Про це президент Володимир Зеленський сказав у інтерв'ю південнокорейському виданню Chosun Ilbo.

«У радіоактивний попіл»: проти кого росія погрожувала застосувати ядерну зброюХто з російських політиків та яким країнам погрожував ядерною зброєю – на інфографіці. Найбільше погроз озвучує Медведєв.

«Україна більше не боїться погроз і заходів росії, пов'язаних з ядерною зброєю, тому що рф погрожувала не раз і не два. Перекидання тактичної ядерної зброї до Білорусі також є не більш ніж політичним прийомом для погрози Україні та Європі. Неприпустимим є використання ядерної зброї як погрози при порушенні територіального суверенітету інших країн. З цим погоджується весь світ. Політичний шантаж (із застосуванням ядерної зброї) – майже єдиний вихід, який їм залишився», – сказав глава держави.

В інтерв'ю він також назвав метою життя володимира путіна відновлення Радянського Союзу. У зустрічі з президентом росії Зеленський наразі не зацікавлений. «Важко говорити з путіним до того, як він виведе усі свої війська з території України», – наголосив він.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков вважає ядерний шантаж росії блефом. Він пояснив, чому.

В американській розвідці також вважають, що росія навряд чи застосує ядерну зброю під час війни проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: