У Мережі з'явилося відео удару дроном по розвідувальному кораблю рф «Іван Хурс»

Читать на русском
На кадрах видно, що надводний безпілотник без особливих проблем підплив до корабля і потім атакував судно по лівому борту.
Фото: росЗМІ

Морський дрон-камікадзе все ж таки вразив російський розвідувальний корабель Іван Хурс, незважаючи на заяви країни-окупанта.

Відео успішного влучення було опубліковано сьогодні у Telegram.

На кадрах видно, що надводний безпілотник без особливих проблем підплив до корабля і потім атакував судно по лівому борту.

Очевидно, корабель після удару отримав пошкодження.

Нагадаємо, 24 травня в Міноборони росії заявили, що «Іван Хурс» був атакований трьома невстановленими морськими дронами. При цьому пропагандисти стверджують, що всі атаки були відбиті, а корабель не зазнав пошкоджень.

«Іван Хурс» - унікальний для Чорноморського флоту рф корабель. Він оснащений різноманітними комплексами радіотехнічної розвідки, радіоелектронної боротьби та системами зв'язку для забезпечення управління флотом.

У квітні міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що ЗСУ готують новий «сюрприз» для кораблів росії. А нещодавно у Силах оборони повідомили, що витіснення російського флоту з Чорного моря вже розпочато.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: