Сили оборони готують новий «сюрприз» для кораблів рф – Резніков

Читать на русском
Україна чекає слушного моменту для того, щоб завдати ще одного удару по кораблях рф в Чорному та Азовському морях. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час брифінгу в Одесі.
Фото: LIGA.net

Україна чекає слушного моменту для того, щоб завдати ще одного удару по кораблям рф в Чорному та Азовському морях.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час брифінгу в Одесі.

Крейсер «Москва», Макіївка, Васильків: найбільші одномоментні втрати росіян під час війниДе росія зазнала найбільших одномоментних втрат за час війни – Макіївка, Білогорівка, потоплення крейсера Москва, збиття Іл-76 у Київській області.

Один із журналістів нагадав йому, що 14 квітня відзначаються роковини знищення крейсера «Москва». У зв'язку з цим він попросив міністра розкрити подробиці потоплення флагмана Чорноморського флоту росії.

Резніков відмовився це зробити, аргументувавши це тим, що для російського флоту готується новий «сюрприз», а якщо він розповість усі деталі, ЗСУ втратять ефект несподіванки.

«Мені дуже хочеться поділитися деталями, з якими я ознайомлений, але в нас є домовленість із командувачем українського флоту Неїжпапою. Це сталося завдяки його зусиллям та зусиллям його команди. Я не можу розкрити всі деталі зараз.

Є нюанси, які досі невідомі нашому ворогові, а це означає, що ми можемо пропонувати їм ще черговий сюрприз на морі, пов'язаний з їхніми кораблями. Ми просто чекаємо на відповідний момент, щоб повторити цю історію», – розповів Резніков.

Нагадаємо, у квітні минулого року українські військові завдали ракетного удару по крейсеру «Москва», який брав участь у захопленні острова Зміїний. Внаслідок атаки корабель затонув. Хоча на крейсері було близько 500 членів екіпажу, в Росії визнали загибель лише одного.

Раніше Резніков запевнив, що окупанти не зможуть підійти до Одеси з моря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: