Міноборони рф відзвітувало про «розгром націоналістичних формувань» у Бєлгородській області

Читать на русском
Стверджується, що російські силовики нібито змогли заблокувати та розгромити добровольців у ході так званої контртерористичної операції.
Ілюстративне фото

Міністерство оборони країни-окупанта заявило про нібито «розгром» групи російських добровольців, які зайшли на територію Бєлгородської області.

Заяву військового відомства росії поширили пропагандистські ЗМІ.

У кремлі заявили, що події в Бєлгородській області «викликають глибоке занепокоєння»Пєсков заявив, що події в Бєлгородській області викликають глибоке занепокоєння і вимагають великих зусиль.

Стверджується, що російські силовики змогли «заблокувати та розгромити» добровольців «під час контртерористичної операції».

«Залишки націоналістів відкинуті з Бєлгородської області на територію України, знищено понад 70 терористів, 4 БМП та 5 пікапів», – заявили в Міноборони росії.

Водночас місцеві Telegram-канали повідомляють, що сьогодні Російський добровольчий корпус та Легіон «Свобода росії» зайшли в село Богун-Городок Бєлгородської області.

Нагадаємо, вчора в Бєлгородській області рф запровадили правовий режим контртерористичної операції.

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

В Офісі президента повідомили, що Україна не має безпосереднього відношення до ситуації у Бєлгородській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: