В Бєлгородській області рф заявили про обстріл села, є пошкодження

Читать на русском
В Бєлгородській області в суботу, 29 квітня, знову пожалілися на обстріли. Цього разу постраждало село Нова Таволжанка.
В'ячеслав Гладков

В Бєлгородській області в суботу, 29 квітня, знову пожалілися на обстріли. Цього разу постраждало село Нова Таволжанка.

Про це повідомляє губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

За його словами, сьогодні, 29 квітня, під обстріл потрапило село Нова Таволжанка. За попередніми даними, постраждалих немає, однак пошкоджені будинки й лінії електропередач.

«Є сильні пошкодження в одному приватному домоволодінні, снаряд прилетів у двір нового нежитлового будинку. Також різні пошкодження виявлено в 10 приватних домоволодіннях: десь зачепило фасад, посікло паркани та вікна», – йдеться в повідомленні.

Губернатор додав, що внаслідок пошкодження ліній електропередач, без світла залишаються мешканці сіл Архангельське, Шамине, Зіборівка, Муром та Нова Таволжанка.

Нагадаємо, востаннє про обстріл цього села росіяни повідомляли 22 квітня. Тоді внаслідок обстрілу руйнування виявили в 9 житлових будинках.

Додамо, у Севастополі 29 квітня відбулася «бавовна», яка, за словами розвідників, є Божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані. У місті внаслідок вибуху на нафтобазі знищено більше як 10 резервуарів з паливом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: