«Бавовна» у рф: губернатор Бєлгородської області заявив про обстріл Шебекіно

Читать на русском
У росії заявили про обстріл міста Шебекіно Бєлгородської області. Снаряд упав між двома багатоквартирними житловими будинками.
t.me/vvgladkov

У російському місті Шебекіно, що недалеко від кордону з Україною, впав снаряд.

Про відповідний «обстріл» міста повідомив у Telegram губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

«Обстріл Шебекіно. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Снаряд упав між двома багатоквартирними житловими будинками – пошкоджено вікна, балкони та фасади обох будинків. Також понівечено 6 автомобілів», - йдеться у повідомленні.

При цьому, зазначається, що аварійні служби проводять поквартиний обхід мешканців будинків.

Нагадаємо, що в суботу, 6 травня, в місті Шебекіно Бєлгородської області росії заявили про обстріли. Одна людина отримала поранення.

Також нагадаємо, ввечері 20 квітня в російському Бєлгороді пролунав потужний вибух, внаслідок чого на вулиці утворилася вирва діаметром 20 метрів. У Міноборони рф майже одразу визнали, що при виконанні польоту літака Су-34 над містом стався «позаштатний сход авіаційного боєприпасу».

22 квітня у Бєлгороді знайшли ще одну авіабомбу недалеко від місця вибуху першої. А 4 травня повідомили про третю знайдену 500-кілограмову авіабомбу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: