Таке відбуватиметься все частіше: Ігнат прокоментував падіння бомби рф на Бєлгород

Читать на русском
За його словами, окупанти прагнуть збільшити виробництво авіабомб шляхом скорочення часу на їх виробництво, що призводить до недбалого ставлення та падіння якості.
Фото: armyinform.com.ua

Вибухи на території країни-окупанта, подібні до того, що 20 квітня стався у Бєлгороді, можуть почастішати.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

З'явилося повне відео падіння та вибуху авіабомби у БєлгородіВідео падіння та вибуху авіаційної бомби в російському Бєлгороді оприлюднили ЗМІ. Після вибуху на вулиці утворилася вирва.

За його словами, це пов'язано з тим, що окупанти прагнуть збільшити виробництво авіабомб шляхом скорочення часу на їх виробництво, що призводить до недбалого ставлення та падіння якості.

«Такі бомби могли падати і десь іще. Тому що роблять вони швидко, застосовують їх все частіше. А там, де треба швидко робити, частіше відбуватимуться і такі інциденти», — сказав Ігнат.

Представник Повітряних сил додав, що у зв'язку із збільшенням виробництва загроза використання окупантами подібних авіабомб тільки посилюватиметься.

«Саме тому ми і чекаємо на системи ППО збільшеного радіусу дії, такі як Patriot. Питання в тому, що треба більше таких систем. Чекаємо на SAMP-Т», – повідомив спікер.

Нагадаємо, напередодні ввечері в російському Бєлгороді пролунав потужний вибух, внаслідок чого на вулиці утворилася вирва діаметром 20 метрів.

У Міноборони росії майже відразу визнали, що при виконанні польоту літака Су-34 над містом стався «нештатний сход авіаційного боєприпасу».

Раніше аналітик назвав можливий тип бомби, яку російський літак упустив на Бєлгород.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: