У Києві перевірять всі укриття – причина

Читать на русском
Кияни скаржаться, що багато укриттів було закрито під час останньої ракетної атаки. У військовій адміністрації обіцяли проінспектувати усі об'єкти.
Фото: УНІАН

До військової адміністрації Києва надійшло багато скарг щодо зачинених укриттів під час останньої ракетної атаки. Такі випадки було зафіксовано практично у всіх районах.

Повітряні атаки на столицю: як росія в травні била по Києву ракетами та дронамиКиїв із початку травня пережив уже вісім повітряних атак росіян. Подробиці – на інфографіці.

Як повідомив начальник адміністрації Сергій Попко, у зв'язку з цим найближчим часом усі столичні укриття будуть проінспектовані.

«В найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно забезпечать безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту. Таких випадків, як закритті укриття в столиці на має бути. Це неприпустимо. Життя і безпека мешканців Києва є і завжди залишатиметься нашим найголовнішим пріоритетом», – розповів Попко.

Нагадаємо, в 2023 році Київ направить більше 350 млн гривень на ремонт та обладнання укриттів.

У столичній адміністрації також розповіли, чи планують створювати укриття на зупинках громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: