У Польщі другий день шукають об’єкт, що залетів з території Білорусі

Читать на русском
У Польщі в неділю, 14 травня, продовжують шукати об’єкт, який у п’ятницю залетів у повітряний простір країни з Білорусі.
Фото PAP

У Польщі в неділю, 14 травня, продовжують шукати об’єкт, який у п’ятницю залетів у повітряний простір країни з Білорусі.

Про це повідомляє RMF24.

Пошуки, ймовірно спостережної повітряної кулі, зосереджені в районі населеного пункту Рипін у Куявсько-Поморському воєводстві. Наразі залучили уже близько сотні членів територіальної оборони.

Зауважують, що сьогодні пошуки розпочали ще на світанку. Тоді як протягом суботи залучали також гелікоптер і безпілотник.

В Урядовому центрі безпеки раніше попередили місцевих мешканців, що шукають «повітряний об’єкт, схожий на кулю» і якщо люди знайдуть його самостійно, об’єкт просять не чіпати і повідомити про нього правоохоронцям.

Нагадаємо, ймовірно, мова йде про спостережний аеростат, контакт з яким був втрачений поблизу Рипіна.

Також раніше писали, що 27 квітня за 15 кілометрів від міста Бидгощ знайшли уламки «невідомого військового об'єкта». За даними ЗМІ, уламки належать російській ракеті X-55. Об'єкт, швидше за все, потрапив на територію країни зі східного кордону, оскільки польська армія не має такого озброєння ні у своєму оснащенні, ні на складах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: