Путін на параді знову заявив, що проти росії «розв'язана справжня війна»

Читать на русском
Путін, виступаючи на параді в Москві, заявив, що проти росії нібито розв'язана справжня війна. А противники хочуть розвалу країни.
Фото: РІА Новини

Російський диктатор володимир путін виступив у Москві на параді з нагоди Дня перемоги. Нічого нового у промові путіна не було: він знову заявив, що проти росії «розв'язана справжня війна», а «український народ став заручником злочинного режиму».

Слова путіна цитують російські ЗМІ.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

«Сьогодні цивілізація знову перебуває на вирішальному переломному рубежі, проти нашої батьківщини знову розв'язана справжня війна. Але ми дали відсіч міжнародному тероризму, захистимо і жителів Донбасу, забезпечимо свою безпеку», – заявив російський президент.

Метою противників, за словами президента рф, є розвал росії.

Путін також знову звинуватив Захід у тому, що він «провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і надалі нав'язувати народам свою волю». При цьому, за його словами, для росії «немає недружніх, ворожих народів».

Росія, заявив путін, хоче бачити майбутнє «мирним, вільним та стабільним».

Не обійшлося на параді і без згадки про Україну: путін заявив, що український народ «став заручником держперевороту та планів Заходу. Це і стало головною причиною нинішньої катастрофи».

Нагадаємо, російська влада скасувала більшість запланованих парадів на День перемоги. До путіна на парад до Москви приїхали сім іноземних лідерів: прем'єр Вірменії, президенти Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану, Туркменістану та Білорусі.

У Генштабі попередили, що росія може готувати провокації проти своїх жителів під час святкових заходів на 9 травня.

А в українській розвідці порадили цивільним росіянам не ходити на парад і взагалі триматися подалі від військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: