В українській розвідці порадили росіянам не ходити на парад 9 травня

Читать на русском
У ГУР рекомендували простим росіянам не ходити на парад 9 травня та в інші дні триматися подалі від військової техніки. Україна має всю інформацію про заходи безпеки рф на свята.
Фото: kremlin.ru

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов рекомендував цивільним росіянам не ходити на парад 9 травня й взагалі триматися подалі від військової техніки.

У коментарі Obozrevatel він зазначив, що Україна та воєнна розвідка володіють усією інформацією про заходи безпеки рф під час заходів 9 травня.

20 млн гривень за приземлення на Червоній площі 9 травня: оголошено конкурс для українських виробників БПЛАСпівзасновник Monobank закликав влаштувати справжнє свято російському диктатору володимиру путіну на 9 травня.

«Звичайно, якщо говорити про якісь акценти чи поради, то, думаю, що пересічним росіянам, цивільним, мирним жителям, які не пов'язані з воєнними злочинцями, які не пов'язані з воєнними злочинами та агресією росії проти України, варто всі дні, як, власне, і всі прийдешні, уникати присутності та знаходження поряд із воєнними злочинцями і поряд із військовими об'єктами, які можуть використовуватися в агресії так званої російської федерації проти України», – заявив Юсов.

Нагадаємо, святкуватимуть 9 травня цього року в росії не так масштабно. У багатьох містах, а також в окупованому Криму було скасовано паради. В аналітичному центрі Atlantic Council це пов'язують із масштабним браком військової техніки.

Крім того, по всій росії скасували традиційну ходу «Безсмертного полку».

На святкових заходах у Москві буде лише один іноземний гість. Як і минулого року, у кремлі заявили, що «нікого не звали, бо дата не кругла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: