У розвідці попередили про можливі російські провокації на 9 травня

Читать на русском
Російські окупанти можуть вдатись до провокацій на 9 травня та спрямувати їх проти самих же росіян або білорусів.
suspilne

Російські окупанти можуть вдатись до провокацій на 9 травня та спрямувати їх проти самих же росіян або білорусів.

Про це розповів представник ГУР МО Андрій Юсов у Телеграмі.

Як змінювалося ставлення українців до святкування Дня перемогиУкраїнці за останні кілька років змінили своє ставлення до Дня перемоги – тепер це вже не таке важливе свято. Як відбувалося переосмислення – на інфографіці.

«Починаючи з 2014 року, окупанти використовують подібного роду провокації і не виключено, що і зараз ми з цим стикнемось. У цій ситуації провокації можуть бути спрямовані російськими спецслужбами проти російського цивільного населення і приурочені до певних дат, наприклад, 9 травня», – заявив він.

Ворог також може спрямувати провокації й проти Білорусі, зокрема здійснити операцію під фальшивим прапором з метою втягнути армію Лукашенка у війну проти України.

«Ніхто ані в Україні, ані в решті світу в подібні вистави вже не повірить. Хоча це не означає, що провокацій не буде», – наголосив Юсов

Нагадаємо, у деяких областях України 8 і 9 травня школи перейдуть на дистанційне навчання через можливі провокації рф.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов рекомендував цивільним росіянам не ходити на парад 9 травня й взагалі триматися подалі від військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: