Війська рф за добу понад 50 разів обстріляли Херсон і область, є загиблі та поранені

Читать на русском
Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Внаслідок ворожих ударів загинули 6 людей.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Війська окупантів минулої доби, 6 травня, обстрілювали населені пункти Херсонської області з важкої артилерії, «Градів», танків, а також для атак використовували безпілотники та авіацію. Внаслідок ворожих ударів загинули 6 людей.

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що за добу загарбники здійснили 51 обстріл, застосовуючи вказані озброєння, та випустивши по регіону 237 снарядів. Саме місто Херсон ворог обстріляв 4 рази.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області», - зазначає керівник області.

Згідно з його словами, жертвами російських обстрілів стали шестеро людей, ще четверо отримали поранення.

Глава ОВА також поінформував, що з деокупованої території Херсонської області було евакуйовано до безпечніших районів за минулу добу ще 27 людей.

Нагадаємо, що у Херсонській області під час виконання завдань із розмінування піротехніки потрапили під ворожий обстріл. Є загиблі.

5 травня російська окупаційна армія атакувала населені пункти Новокахівської громади Херсонської області. Через обстріл зруйновано будівлю церкви. Крім того, внаслідок атаки було пошкоджено будинки мирних жителів.

Також 3 травня російські війська накрили вогнем Херсон та область. Вони обстріляли гіпермаркет «Епіцентр», а також залізничний вокзал у Херсоні, дитячий садок та магазин АТБ. В результаті атаки загинуло 23 людини, ще 46 цивільних було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: