Внаслідок масованої атаки окупантів по Херсонщині загинуло 16 цивільних

Читать на русском
Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об'єктах цивільної інфраструктури тільки в обласному центрі загинуло 12 осіб.
фото: ДСНС

Внаслідок російських обстрілів Херсона у середу, 3 травня, загинули 16 мирних жителів. Ще понад 22 - отримали поранення.

Про це прес-служба Офісу генерального прокурора повідомляє у Facebook.

Як зазначається, сьогодні вранці окупанти почали масово обстрілювати Херсон та область.

«За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)», - йдеться в повідомленні ОГП.

Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об'єктах цивільної інфраструктури тільки в обласному центрі загинуло 12 осіб. Близько 22 - отримали травми різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці додали, що вранці від обстрілу Дар'ївської громади області загинув чоловік.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ранкового обстрілу гіпермаркету «Епіцентр» у Херсоні три людини загинули, і щонайменше четверо поранені.

Нагадаємо, що у Херсоні внаслідок обстрілу залізничного вокзалу 3 травня, за попередніми даними, одна людина загинула і ще троє поранені. Згодом ворог обстріляв район магазину АТБ, є постраждалі та жертви. Також росіяни поцілили в дитячий садок – там попередньо без постраждалих.

Також нагадаємо, що внаслідок російські окупаційні війська атакували з РСЗВ Степанівку Херсонської області. Внаслідок обстрілу прямо під час ремонтних робіт загинули троє співробітників обленерго.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: