СБУ зірвала втечу ворожих поплічників у Херсонській області

Читать на русском
У Херсонській області СБУ вдалося викрити та затримати батька та сина, які під час окупації регіону підтримали росіян.
ssu.gov.ua

У Херсонській області СБУ вдалося викрити та затримати батька та сина, які під час окупації регіону підтримали росіян.

Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки України.

Слідчі встановили, що після звільнення території зловмисники продовжили допомагати окупантам. Син «зливав» російським військам базування Сил оборони на території Білозерського району, передавав місця базування артилерії ЗСУ та дані про наслідки обстрілів.

«Цю інформацію ворог використовував для обстрілів будинків та інфраструктури у населених пунктах Білозерка, Кізомис і Велетенське. Зокрема, росіяни скидали авіабомби», – йдеться в повідомленні.

Батько коригувальника був поплічником гауляйтера Сальдо. Він обійняв посаду у так званому міністерстві сільського господарства та рибальства Херсонської області, брав участь у нарадах і закликав підтримувати окупантів. Зрадник змушував місцевих аграріїв працювати на користь рф, а у разі відмови – погрожував репресіями.

Нещодавно зрадники вирішили «евакуюватися» та попросили допомоги в окупантів. Проте СБУ зірвала їхній план. Наразі чоловікам оголосили підозри та взяли під варту.

Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила підозру вісьмом російським сенаторам, які підтримали «приєднання» тимчасово окупованих регіонів України до росії.

Також повідомляли, що військова контррозвідка Служби безпеки під час багатоетапної спецоперації на Миколаївщині затримала російського «крота», який шпигував за бойовою авіацією ЗСУ

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: