Окупанти з «Градів» та важкої артилерії обстріляли Дніпропетровщину, є жертва

Читать на русском
Зокрема, у Нікополі ворожі снаряди пошкодили 7 приватних будинків і багатоповерхівку, потрощили вікна у гуртожитку коледжу.
t.me/dnipropetrovskaODA

Окупанційні війська вночі обстріляли з «Граду» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області - одна людина загинула, ще троє постраждали.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляє в Телеграмі.

«Вночі окупанти двічі били по Нікопольському району. Застосували «Град» та важку артилерію. Випустили понад 30 снарядів. Загинула 72-річна жінка. Ще троє місцевих постраждали. В одного травма голови. Двоє у стані стресу та з контузією», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією голови ОВА, у Нікополі ворожі снаряди пошкодили 7 приватних будинків і багатоповерхівку, потрощили вікна у гуртожитку коледжу, зачепили 3 газопроводи, лінію електропередач, 14 сонячних панелей, господарські споруди та 5 автомобілів.

Як зазначається, по Мирівській громаді ворог випустив 20 снарядів, пошкодивши 2 житлових будинки, господарську споруду і машину.

Також відомо, що у Синельниківському районі Дніпропетровщини сили ППО цієї ночі збили «Шахед».

Нагадаємо, що на Херсонщині російський удар забрав життя шести співробітників ДСНС. Ще двоє, з них жінка-фельдшер, отримали поранення та госпіталізовані. Крім того, було знищено спецтехніку.

Раніше ми повідомляли, що дівчинка, яка була поранена в наслідок російського удару по Краматорську 29 квітня, померла у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: