Зросла кількість жертв вчорашнього масованого обстрілу Херсонщини

Читать на русском
До 23 осіб зросла кількість загиблих внаслідок вчорашнього масованого обстрілу Херсона та області. Ще 46 поранено.
Фото: Zelenskiy / Official

Внаслідок вчорашнього масованого обстрілу Херсона та області окупантами загинули 23 особи, 46 були поранені (зокрема двоє дітей).

Про це повідомив голова військової адміністрації області Олександр Прокудін.

У Херсоні майже на три доби вводять комендантську годинуУ Херсоні вводять цілодобову комендантську годину з вечора 5 травня до ранку 8 травня. Місто в цей час буде закрито на в'їзд та виїзд.

За його інформацією, російські війська за добу здійснили 98 обстрілів області, випустивши 539 снарядів із важкої артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації. Херсона було обстріляно 16 разів за день.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. З особливою жорстокістю обстріляно місто Херсон. 82 снаряди влучили у Привокзальну площу, територію та споруди залізничного вокзалу, АЗС, двох закладів торгівлі, заводу й автогосподарства; територію залізничного переїзду», – повідомив Прокудін.

Нагадаємо, 3 травня російські війська зранку почали обстрілювати Херсон та область. Вранці вони обстріляли гіпермаркет «Епіцентр», внаслідок чого щонайменше троє людей загинули.

Крім того, під обстріл потрапив залізничний вокзал у Херсоні, дитячий садок, магазин АТБ.

З РСЗВ окупанти обстріляли Степанівку Херсонської області. Внаслідок цього прямо під час ремонтних робіт загинули троє співробітників обленерго.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: