У росії заявили, що «Україна вночі намагалася завдати удару по Кремлю»

Читать на русском
У росії заявили, що вночі збили два безпілотники, які нібито намагалися атакувати Кремль. Це назвали спробою замаху на путіна напередодні Дня перемоги.
absatz.media

У пресслужбі президента росії заявили, що Україна вночі нібито намагалася завдати удару по Кремлю.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

За заявами пропаганди, російські військові та спецслужби вивели з ладу «два безпілотники, які атакували Кремль». Постраждалих внаслідок «атаки» немає, володимир путін теж не постраждав.

У Кремлі заявили, що «розцінюють спробу удару київським режимом як сплановану терористичну акцію та замах на президента рф напередодні Дня перемоги. Росія залишає за собою право відповісти на спробу удару по Кремлю, де і коли вважатиме за потрібне».

Нагадаємо, з інфографіки «Слово і діло» можна дізнатись, які українські міста незаконно відвідував російський президент.

Також ми дослідили, які закордонні візити здійснював путін після вторгнення в Україну, і хто зі світових лідерів приїжджав до нього.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: