Медведєв розістерився через плани України деокупувати Крим: знову погрожує ядерною бомбою

Читать на русском
Медведєв транслює в ефір жах, який викликає у кремлівського керівництва одна думка про те, що ЗСУ зайдуть до Криму
Дмитро МедведєвПропаганда Кремля

Заступник голови Радбезу рф Дмитро Медведєв, відомий своїми скандальними заявами, погрожує Україні ядерною бомбою, якщо ЗСУ почнуть деокупацію Криму.

Про це він заявив в інтерв'ю російській пропаганді.

«Якщо говорити про якісь серйозні наступи, які пов'язані зі спробою відвоювати Крим, абсолютно очевидно, що це підстава для застосування всіх засобів захисту, включаючи передбачені основами доктрини ядерного стримування, коли використання будь-яких видів озброєння проти росії загрожує існуванню самої держави» - сказав він.

Які українські міста незаконно відвідував путінЗ усіх окупованих територій України путін їздив лише до Криму та Маріуполя. На півострові з 2014 року він був близько двох десятків разів.

Медведєв заявив, що «спроба відколоти частину держави» буде сприйнята в росії, як посягання на існування рф.

«Тому робіть висновки самі: тут абсолютно очевидно є підстави для застосування будь-якої зброї. Абсолютно будь-кого. І я сподіваюся, це розуміють наші «друзі» за океаном» – заявив він.

Нагадаємо, російські військові готують до оборони територію Керченського півострова. На його кордоні починають будувати загородження.

Раніше повідомлялося, щоб уберегтися від потенційної висадки українського десанту, росіяни вирили приблизно 200 км траншей уздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Водночас у РНБО анонсували нову стратегію деокупації Криму. У ГУР також озвучили чотири обов'язкові аспекти для звільнення півострова.

«Слово і діло» також пропонує згадати ключові події, пов'язані з Кримом – з 1991 року і до наших днів, щоб зрозуміти, чому і яким чином Україна опинилася в нинішній точці протистояння з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: