Данілов пояснив, чому кремль все активніше спекулює на темі ядерної загрози

Читать на русском
За словами секретаря РНБО, росіяни розуміють, що ситуація на фронті складається не на їхню користь. У зв'язку з цим кремль все частіше вдаватиметься до ядерної риторики.
Фото: УП

Активізація ядерних погроз з боку керівництва країни-окупанта свідчить про безсилля та страх.

Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

«У радіоактивний попіл»: проти кого росія погрожувала застосувати ядерну зброюХто з російських політиків та яким країнам погрожував ядерною зброєю – на інфографіці. Найбільше погроз озвучує Медведєв.

За його словами, росіяни розуміють, що ситуація на фронті складається не на їхню користь. У зв'язку з цим кремль все частіше вдаватиметься до ядерної риторики.

«Будь-які погрози росії щодо застосування ядерної зброї – це прояв безсилля та страху. Чим гірша ситуація на фронті, тим частіше будуть лунати істеричні «ядерні» заяви як показник розуміння Кремлем невідворотності поразки та неминучості розплати», – написав Данілов.

Нагадаємо, 25 квітня експрезидент росії Дмитро Медведєв заявив, що сучасний «світ хворий» і знаходиться на порозі нової світової війни. Крім того, за словами російського чиновника, противники росії не повинні недооцінювати можливість застосування ядерної зброї Москвою, у якої «не здригнеться рука».

Це не перша подібна заява з боку Медведєва. Місяць тому він погрожував Україні ядерною бомбою у разі початку деокупації Криму.

А до цього він погрожував світові ядерним апокаліпсисом у разі спроб «знищити росію».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: