Російське командування перекинуло до Мар’їнки «штурмові підрозділи Z»

Читать на русском
Російське військове командування перекинуло до Мар’їнки, що на Донеччині, так звані штурмові підрозділи Z замість двох десантних частин.
Укрінформ

Російське військове командування перекинуло до Мар’їнки, що на Донеччині, так звані штурмові підрозділи Z замість двох десантних частин.

Про це в етері телемарафону повідомив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

Він заявив, що окупанти почали за принципом ПВК «Вагнер» набирати до штурмових підрозділів людей з кримінальним минулим.

Скільки дедлайнів захоплення Донбасу провалили російські окупантиРосійські війська провалили вже близько десяти дедлайнів захоплення Донецької та Луганської областей, встановлених путіним.

«Існує окремий статут для цих підрозділів, який чітко визначає, що поранених з поля бою не евакуюють. Чому? Для того, щоб не відволікати від штурмових дій особовий склад, який не пошкоджений», – заявив речник

Українські військові отримали російські документи про штурмові роти Z, де зазначено, що на підготовку загарбників російське командування виділяє максимум два тижні.

«До нас потрапили деякі документи, а саме: «Положення про штурмові роти Z» 8-ї загальної військової армії рф. Там чітко зазначено, що на підготовку даних підрозділів виділяється всього 10-15 днів. Це занадто мало, щоб підготувати якісно для формування колективу, який буде працювати злагоджено. Але в росії зрозуміло, що навіть не ведуть облік людей, які загинули у цих підрозділах», – додав Дмитрашківський.

Нагадаємо, за більш ніж рік повномасштабної війни володимир путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей в Україні. За підрахунками «Слово і діло», окупанти провалили вже десять дедлайнів захоплення Донбасу.

Раніше повідомляли, що десантники рф відіграють ключову роль у битві за Бахмут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: