Гіпотетичні сценарії США щодо війни в Україні є дуже небезпечними – Данілов

Читать на русском
Публікація чотирьох диких сценаріїв, які нібито розглядали у США як гіпотетичні фактори впливу на хід війни, є дуже небезпечною, зауважив секретар РНБО Данілов.

Чотири сценарії щодо війни, опубліковані виданням NYT, – це небезпечна річ.

Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Публікація чотирьох «диких» сценаріїв, які нібито розглядали у США як гіпотетичні фактори впливу на хід війни, є дуже небезпечною.

«Усі, хто коментує зараз, якщо вони не є військовими експертами, це їхня особиста думка на ті чи інші процеси, які відбуваються. Не знаю, для чого вони це зробили. Перше – це точно не наш сценарій. Це так звані апокаліптичні сценарії, де неможливе може відбуватися. Саме від цього треба відштовхуватися», – вказав посадовець.

Данілов зазначив, що «всі чотири описані сценарії подій у війні є вкрай складними і мають бути певні обставини, щоб вони починали рухатися».

«Це доволі неприємна річ, коли пишуть про тих чи інших керівників нашої країни. Я не знаю взагалі, для чого це з'явилося. Це дуже небезпечна річ. Я би не хотів проговорювати це питання і радив би всім не звертати на такі сценарії увагу», – додав секретар РНБО.

Нагадаємо, за словами міністра оборони України Резнікова, злиті «документи Пентагону» є сумішшю правди та вигадки

Також повідомлялося, що у «злитих» документах Пентагону перераховано чотири події, які можуть кардинально вплинути на перебіг війни в Україні.

Крім того, у Міноборони Британії вказали на неточності у злитих даних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: