Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано більше 130 прильотів, є постраждала

Читать на русском
За добу по області було зафіксовано 18 обстрілів з різних видів зброї – понад 130 прильотів.
Ілюстративне фото

Протягом минулого дня, 27 березня, росіяни здійснили обстріли території 6 громад Сумщини, внаслідок чого було поранено жінку.

Про це Сумська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що під ворожими обстрілами опинилися території Есманської, Білопільської, Краснопільської, Шалигинської, Великописарівської, Середино-Будської громад.

Зафіксовано 18 обстрілів з різних видів зброї – понад 130 прильотів, з яких 9 мінометних (78 прильотів), 4 артилерійський (42 прильоти), 3 з протитанкового ракетного комплексу (7 пострілів), 1 гранатометний обстріл (10 пострілів) тощо.

При цьому, по Білопільській громаді росіяни били з мінометів – 31 прильот.

Внаслідок одного з обстрілів поранена цивільна особа, яка прямувала в транспортному засобі з міста Білопілля до села Рижівка. Постраждалу доставлено до лікарні.

По Шалигинській громаді ворог здійснив артилерійський обстріл – 13 прильотів. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок.

Також було здійснено 3 мінометних обстріли Есманської громади – 27 прильотів.

По Краснопільській громаді були обстріли з протитанкового ракетного комплексу– 7 пострілів, а також обстріл з мінометів – 16 прильотів та артилерії – 20 прильотів.

По Середино-Будській громаді був артилерійський обстріл – 9 прильотів.

Великописарівську громаду окупанти обстріляли з мінометів, 4 прильоти.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військами Слов'янська загинули двоє мирних жителів, ще 32 особи отримали поранення.

Раніше ми повідомляли, що всі іранські БПЛА типу «Shahed», запущені російськими окупантами у напрямку Києва у ніч проти 28 березня, були знищені українською ППО у небі біля столиці. Частина уламків збитих цілей впали на нежитлове приміщення у Святошинському районі, спричинивши пожежу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: