Росіяни вдруге за день обстріляли Херсон, є постраждалі

Читать на русском
У Херсоні внаслідок сьогоднішніх обстрілів поранень зазнали п'ятеро людей. Потерпілих із мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізували.
Ілюстративне фотоGetty Images

У суботу, 15 березня, в Херсоні внаслідок нових російських обстрілів поранень зазнали п'ятеро цивільних людей.

Про це повідомив керівник прес-служби Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі національного телемарафону.

«В обід російські найманці обстріляли Корабельний район, де був розташований пункт допомоги людям. Снаряд застряг у даху, і на щастя, ніхто з присутніх там не постраждав. Але це був не одиночний постріл. Загарбники обстрілювали цілий квадрат, в якому були люди. І внаслідок цього четверо людей зазнали поранення, з них двоє чоловіків і дві жінки», - сказав Толоконніков.

Згідно з його словами, потерпілих із мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізували.

Крім того, пресофіцер поінформував, що після обіду у Херсоні ще один російський снаряд розірвався на подвір’ї приватного будинку, внаслідок чого господар дістав поранення.

Нагадаємо, що російські війська сьогодні, 25 березня знову завдали удару по Херсону. Цього разу влучили в пункт видачі гуманітарної допомоги. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей – 41-річна жінка та 25-річний чоловік.

Також російські терористи 24 березня вчергове обстріляли деокупований Херсон. Двоє мирних жителів, які перетинали Дніпровські плавні, отримали поранення, один з постраждалих помер до приїзду медиків.

Раніше ми повідомляли, що минулої доби ворог 67 разів атакував населені пункти регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: