Російські війська завдали удару по Краматорську та обстріляли Авдіївку

Читать на русском
В ніч на 26 березня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області. Також тривають обстріли Авдіївки.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

В ніч на 26 березня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області. Також тривають обстріли Авдіївки.

Про це йдеться у Telegram голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

Близько півночі в неділю, 26 березня, російські війська завдали ракетного удару по Краматорську. Загарбники поцілили у промислову зону. Про жертв наразі невідомо.

Крім цього, на Донецькому напрямку від ночі тривають інтенсивні обстріли Авдіївки з артилерії та «Градів», ворог застосовує також касетні боєприпаси.

«Снаряди влучили по території 4 вулиць та АКХЗ. У Курахівській громаді пошкоджено дві 2-поверхівки у Гострому та приватний будинок у Кураховому», – зазначив Кириленко.

Він додав, що внаслідок обстрілів на Горлівському напрямку одна людина загинула у місті Часів Яр, ще одна – у Північному Торецької громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено 2 дачні будинки у Костянтинівці та декілька будинків у Предтечиному. На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено 15 будинків у Званівці та 5 будинків у Переїзному. У Сіверську пошкоджено будівлю залізничного вокзалу та декілька прилеглих приватних будинків.

Всього за минулу добу, 25 березня, росіяни вбили двох жителів Донеччини, поранили ще одного.

Нагадаємо, війська російської федерації минулої доби також здійснили 49 обстрілів території Херсонської області.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на чотирьох напрямках, де українські захисники відбили понад 85 ворожих атак. Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ вразили три пункти управління та 16 районів зосередження живої сили противника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: