Удар рф по Слов'янську: кількість загиблих і поранених зросла

Читать на русском
У Нацполіції розповіли, що на місцях прильотів продовжують працювати слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики поліції, екстрені служби. Правоохоронці припускають, що кількість постраждалих може ще зрости.
Фото: ГУ НП у Донецкій області

Внаслідок обстрілу російськими військами Слов'янська загинули двоє мирних жителів, ще 32 особи отримали поранення.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому в Telegram-каналі Національної поліції Донецької області. Там наголосили, що це можуть бути не остаточні дані.

«На місцях прильотів у Слов'янську та Дружківці працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики поліції, екстрені служби. Рятувальна операція триває», – повідомили у поліції.

Зазначається, що п'ятеро поранених перебувають у вкрай тяжкому стані. Руйнування зазнали адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхових та 7 приватних будинків, 10 автомобілів.

Нагадаємо, вранці рашисти вдарили по центру міста двома ракетами С-300. Станом 12:00 було відомо про одного загиблого та 25 поранених.

За день до цього, 26 березня, російська армія завдала авіаудару по двох багатоповерхівках в Авдіївці Донецької області. За попередніми даними, жертв внаслідок атаки немає.

А в ніч на 24 березня окупанти обстріляли із зенітно-ракетного комплексу С-300 Костянтинівку на Донеччині. Одна з ракет потрапила до будівлі «пункту незламності». Загинуло троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: