Окупанти зранку обстріляли три села у Сумській області

Читать на русском
Військові російської федерації в суботу, 25 березня, зранку обстріляли три прикордонні села Сумської області.
armyinform.com.ua

Військові російської федерації в суботу, 25 березня, зранку обстріляли три прикордонні села Сумської області.

Про це повідомляє у Facebook Оперативне командування «Північ».

Росіяни продовжують обстрілювати прикордонні села Сумської області. Сьогодні зранку ворог вкотре використав для атаки міномети.

У повідомленні оперативного командування йдеться, що росіяни з 09:20 до 09:35, ймовірно, з міномета калібру 120 мм, обстріляли район села Нововасилівка, випустивши чотири міни В районі села Бачівськ зафіксовано з 10:05 до 10:10 чотири влучання, ймовірно, з міномета калібру 120 мм. Тоді як в районі села Українське зафіксовано з 09:35 до 10:05 шість влучань.

В усіх випадках інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури до військових не надходила.

Нагадаємо, російські окупанти в ніч на 25 березня вдарили ракетами по центру та промзоні Краматорська Донецької області.

Окупаційні війська також продовжують тероризувати мешканців прикордонних населених пунктів Харківщини. Минулої доби, 24 березня, ворог обстріляв Харківський, Куп'янський, Ізюмський і Чугуївський райони.

Того ж дня вони випустили 301 снаряд із мінометів, РСЗВ, артилерії та інших видів озброєння по Херсонській області. В результаті російських обстрілів загинули 2 мирні жителі, ще 6 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: