У КМВА розповіли подробиці нічної атаки дронів на Київ

Читать на русском
Частина уламків збитих цілей впали на нежитлове приміщення у Святошинському районі, спричинивши пожежу.
Ілюстративне фото

Всі іранські БПЛА типу «Shahed», запущені російськими окупантами у напрямку Києва у ніч проти 28 березня, були знищені українською ППО у небі біля столиці. Частина уламків збитих цілей впали на нежитлове приміщення у Святошинському районі, спричинивши пожежу.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської військової адміністрації у Телеграмі.

Британська розвідка розповіла, звідки саме рф атакує Україну іранськими дронамиНещодавні атаки відбулися після двотижневої паузи в атаках дронами наприкінці лютого. Це свідчить про те, що рф почала регулярно отримувати невелику кількість безпілотників Shahed.

Зазначається, що для нічного нападу країна-агресор не змінила тактику атак боєприпасами, що баражирують, а саме іранськими «Шахедами», з північно-східного напрямку.

«За попередньою інформацією, силами нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено всі ворожі цілі. Зафіксовано падіння уламків БПЛА в Святошинському районі Києва, внаслідок чого виникло загоряння у нежитловому приміщенні на площі близько 200 м2», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, попередньо обійшлося без жертв, і ця інформація ще уточнюється.

При цьому, начальник КМВА Сергій Попко закликав усіх мешканців Києва «чітко та неухильно» дотримуватись вимог про порядок дій у разі отримання сигналу про загрозу повітряних ударів.

Варто зазначити, що повітряну тривогу в Києві та області було скасовано близько 00:30.

Нагадаємо, що в ніч на 28 березня під час російського обстрілу Повітряні сили ЗСУ збили 12 БПЛА «Shahed-136/131» та один дрон-розвідник.

Раніше ми повідомляли, що під час повітряної тривоги у Києві пролунала серія вибухів. В одному з районів столиці палає приміщення магазину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: