У «Слузі народу» не виключили посилення мобілізації в Україні через ядерну зброю рф у Білорусі

Читать на русском
Через дії російського терористичного режиму доведеться створювати ще вісім бригад ЗСУ, та укомплектувати їх особовим складом.
Давид АрахаміяReuters

Ймовірно, що Україні доведеться посилити мобілізацію через розміщення ядерної зброї росії в Білорусі, оскільки це призведе до необхідності утримання другого фронту силами ЗСУ.

Про це заявив голова парламентської фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі CNN.

Загроза ядерного удару рф: перший запуск ядерної ракети по Україні зруйнує всю світову безпекуЯкщо росія зважиться на застосування ядерної зброї в будь-якому його вигляді, абсолютно всі нинішні колективні інститути безпеки перестануть мати будь-яку актуальність

За його словами, через дії російського терористичного режиму доведеться створювати ще вісім бригад ЗСУ, і укомплектувати їх особовим складом.

«Якщо вони дійсно серйозні в цьому рішенні, ми стикаємося з відкриттям другого фронту протягом більш ніж 1000 кілометрів. Це буде реальний виклик, щоб закликати ще більше людей в армію. Ми будемо потребувати 8 нових бригад для контролю цієї лінії. На щастя для нас, територія там з безліччю боліт, через які складно прориватися. Контроль над дорогами скоротить можливі напрямки для нас» – зазначив він.

25 березня президент росії володимир путін анонсував завершення будівництва сховища для тактичної ядерної зброї в Білорусі до 1 липня. Там буде розміщено російське ядерне озброєння.

У Європі вже відреагували на новий російський ядерний шантаж – там готові застосувати нові економічні санкції у відповідь на посилення загроз ядерній безпеці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: