У росіян великі втрати: у морг Троїцького привели близько сотні тіл загиблих

Читать на русском
У Троїцьке за останню добу привезли понад 200 загиблих та тяжко поранених окупантів, повідомляє Генштаб.
Reuters

Російські війська продовжують зазнавати великих втрат в Україні. Лише у населеному пункті Троїцьке Луганської області до місцевого моргу центральної районної лікарні за минулу добу було доставлено близько 100 тіл загиблих. Крім того, на лікування прибуло близько 140 тяжко поранених окупантів.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

У зведенні йдеться, що за добу окупанти завдали 2 ракетних та 23 авіаційних ударів, здійснили 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Динаміка знищення російських окупантів в УкраїніНайбільші втрати росіян за місяць були цього січня – 21 тисяча 700 убитих, а за тиждень – на початку війни. З 24 лютого до 2 березня було вбито 9 тисяч окупантів.

Російські війська зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – там відбито понад 60 атак.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах оперативна обстановка без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

На Куп'янському та Лиманському напрямках протягом доби супротивник вів безуспішні наступальні дії недалеко від Сіньківки, Білогорівки та Веселого.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут, а також у районах Богданівки та Іванівського Донецької області.

На Авдіївському та Мар'їнському напрямках супротивник вів безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Новобахмутівка, Новокалинове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує оборону. На цих та інших напрямках обстріляли десятки населених пунктів.

Українська авіація минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження окупантів. Підрозділи ракетних військ та артилерії в той же час вразили 1 пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів ворога.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, у всіх регіонах російської федерації розгорнули тимчасові пункти вербування на війну проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: