СБУ проходить фундаментальну внутрішню трансформацію – звернення Зеленського

Читать на русском
Президент зазначив, що Службі безпеки України вдалося повністю мобілізуватися для реального захисту держави та приносити такі результати, якими кожен із нас може лише пишатися.

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 24 березня, взяв участь у заходах з нагоди 31-ї річниці Служби безпеки України.

Про це президент розповів у своєму вечірньому зверненні.

«Напередодні Дня Служби безпеки України привітав колектив СБУ всіх наших воїнів. Це обов'язково слід наголосити: Служба безпеки України проходить фундаментальну внутрішню трансформацію», – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що Службі безпеки України вдалося повністю мобілізуватися для реального захисту держави та приносити такі результати, якими «кожен із нас може лише пишатися». Зеленський також висловив упевненість, що у майбутньому служба принесе Україні ще більше результатів у захисті країни.

Також глава держави відвідав випуск офіцерів Національної академії НГУ та Київського інституту НГУ.

«У навчальних закладах Національної гвардії України відбувся випуск молодих офіцерів. Усі вони випускаються до складу чинних сил оборони та безпеки до підрозділів нашої Національної гвардії, яка разом із усіма нашими воїнами захищає Україну», – заявив президент.

Головне зі звернення глави держави:

  • Зустрівся з делегацією Світового банку. Жодного дня не втрачаємо для міжнародних контактів, працюємо на всіх рівнях. Обговорили чинні програми підтримки для України та перспективні нові.

  • Зосередилися на відновленні – на всьому тому, що потрібно зробити в багатьох українських містах та селах, які зазнали терористичних ударів окупанта. Житлові будинки, соціальна інфраструктура, економічна основа життя – все це потрібно відбудовувати. І я дякую партнерам за розуміння, що час та координація зусиль мають критичне значення.

  • Відзначив бійців, які захищають країну на східному напрямку. Славна 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців, морпіхи 36-ї бригади, 55-а окрема артилерійська бригада Запорізька Січ, морпіхи «Тридцять п'яти» та 79-а бригада ДШВ – дякую вам, воїни.

  • Окремо відзначив усіх наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, з яких б'ють по наших містах. Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей.

  • За такі удари, як по Костянтинівці сьогодні, як по багатьох інших містах... Ворог має знати: Україна не простить знущання з наших людей, не простить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті.

«Дякую всім, хто наближає Українську перемогу! Слава кожному та кожному, хто в бою за Україну!» – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, напередодні президент відвідав із робочим візитом деокуповані території на Херсонщині.

Раніше глава держави назвав п'ять чинників, які можуть затягнути війну Росії проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: