Президент Зеленський відвідав Херсон і Херсонську область

Читать на русском
Під час візиту президент відвідав один з населених пунктів на Херсонщині, який постраждав від агресії російських терористів
Фото з місця подійpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом на деокуповані території в Херсонській області. Зокрема, він відвідав один з населених пунктів у регіоні, який постраждав від російської агресії.

Про це повідомляє пресслужба президента в Telegram.

«Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії росії пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Зараз тут триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовується медична амбулаторія, люди повертаються. Оглянули Пункт Незламності та один із мобільних будинків, які встановлено у селі. Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів.» – сказано в повідомленні.

Зазначається також, що Зеленський відвідав з візитом обласний центр. Там він оглянув одне зі стаціонарних укриттів для жителів міста, яке оснащене Інтернетом, генератором і має спеціальні місця для відпочинку.

Нагадаємо, що 22 березня Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку – найнебезпечнішій і напруженій ділянці фронту.

А у своєму вечірньому зверненні Зеленський пообіцяв, що Україна обов'язково відреагує на кожну атаку російських окупантів по мирним населеним пунктам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: