Зеленський збирав Ставку: говорили про боєприпаси та захист від витоку інформації

Читать на русском
Президент провів чергове засідання Ставки. Учасники засідання обговорили оперативну ситуацію на основних напрямках фронту, а також поговорили про захист інформації.
Фото:president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 21 березня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті глави держави.

Члени Ставки заслухали доповідь Головнокомандувача ЗСУ, а також обговорили оперативну ситуацію на основних напрямках фронту. Також керівництво розвідки проінформувало про можливі дії противника в найближчому майбутньому.

Крім того, на засіданні порушувалося питання забезпечення Сил оборони боєприпасами. Члени Ставки обговорили терміни надходження зброї та боєприпасів від партнерів України.

В Офісі президента додали, що на Ставці також говорили про захист інформації та запобігання її витоку. Цьому питанню було приділено окрему увагу.

Нагадаємо, 20 березня повідомлялося, що президент зідзвонився з трьома європейськими лідерами. Сторони обговорили широке коло питань міждержавної взаємодії, починаючи з гуманітарної допомоги і закінчуючи реалізацією Формули світу.

Також Зеленський відреагував на надання США нового пакету військової допомоги для України, а також на ухвалення країнами ЄС плану закупівлі боєприпасів для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: