У Білому домі назвали ідіотом російського пілота, який збив американський БПЛА

Читать на русском
У Білому домі вважають, що російський пілот, який збив американський БПЛА MQ-9 Reaper, діяв, як повний ідіот
Ілюстративне фотоUS Air Force

Білий дім вважає, що російський пілот, якого нагородили в кремлі за «героїзм», проявлений при знищенні американського неозброєного БПЛА MQ-9 Reaper – насправді повний ідіот.

Про це сказав представник Ради національної безпеки при президенті США Джон Кірбі, коментуючи на брифінгу 23 березня нагородження росіянина, який збив БПЛА.

Знищення американського БПЛА MQ-9 Reaper над Чорним морем: що відомоЩо відомо про знищення російськими терористами американського дрона-розвідника MQ-9 Reaper над Чорним морем та якими можуть бути наслідки – в матеріалі Слово і діло

Російського пілота, який збив БПЛА на старому винищувачі Су-27, в кремлі нагородили орденом «Мужності».

«Якщо це хоробрість, то напевно, у них інше розуміння цього. Поняття не маю, чому вони нагородили за хоробрість пілота, який піддав ризику себе і майно США, а в кращому випадку - він був просто ідіотом» – зазначив Кірбі у відповідь на питання журналістів.

Нагадаємо, 14 березня російський літак збив американський розвідувальний БПЛА MQ-9 Reaper над Чорним морем. Відео інциденту можна подивитися тут.

В РНБО вважають інцидент якимось сигналом путіна заходу, суть якого в тому, що кремль готовий підвищувати ставки.

А в західних ЗМІ з'явилися публікації про те, що інцидент з MQ-9 Reaper та російським Су-27 вимагає відповіді США, і правильна відповідь – надати Україні сучасну зброю великої дальності, необхідну для перемоги над армією путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: