«Сигнал путіна Заходу»: у РНБО відреагували на інцидент зі збитим американським БПЛА

Читать на русском
Інцидент з американським БПЛА MQ-9 Reaper, спровокований росією у Чорному морі, – це сигнал путіна.
president.gov.ua

Історія зі збиттям американського безпілотника в Чорному морі є сигналом президента росії володимира путіна Заходу. Суть якого полягає в тому, що кремль готовий підвищувати ставки.

Таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов у Twitter 15 березня.

«Бавовна» у рф: в Бєлгороді рухнули одразу три безпілотники, є руйнуванняПізно увечері у понеділок, 27 лютого, в російському Бєлгороді рухнули одразу три безпілотники.

«Інцидент з американським БПЛА MQ-9 Reaper, спровокований росією у Чорному морі, - це сигнал путіна про готовність до розширення зони конфлікту із втягуванням інших сторін. Тактика ва-банк - постійне підвищення ставок в умовах стратегічного програшу, сподіваючись на зміну обставин», – написав він.

Нагадаємо, 14 березня російський винищувач Су-27, роблячи небезпечний маневр у чорноморській акваторії, зіткнувся з американським безпілотником MQ-9. БПЛА впав у море.

ПС ЗСУ прокоментували інцидент із перехопленим рф американським БПЛА. Штати даватимуть оцінку інциденту із розвідувально-ударним БПЛА MQ-9 Reaper ЗС США та російським літаком Су-27, на місці збитого розвідника вже працює інший безпілотник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: